Logo Valk Immaisigraphics

Vaali­mainonta

VAALIEHDOKAS, NÄY SIELLÄ MISSÄ ÄÄNESTÄJÄSI OVAT

Mainonta kannattaa jakaa aina eri kanavien kesken, jolloin saavutetaan luonnollisesti laajempi yleisö. Tarjoan kelpo kattauksen eri mainonnan ratkaisuja vaalikampanjasi tueksi ja pyrin löytämään juuri ne oikeat vaalimainonnan kanavat.

Onnistuneen kampanjan tavoitteena on saavuttaa ne potentiaaliset äänestäjät, jotka eivät vielä tunne sinua ja sanomaasi.

LEHTIMAINONTA

Mainosta uskottavasti printissä ja hyödy näkyvyydestä erityisesti paikallislehtien ja maakuntakohtaisten lehtien kautta. Printtimainonta tavoittaa erityisesti yleisön, mikä ei välttämättä käytä sosiaalisen median kanavia. Lehtimainonta tavoittaa tutkitusti usein ne, jotka ovat kiinnostuneet muutenkin yhteiskunnallisista asioista.

NETTISIVUT

Kattava ja monipuolinen mainonnan keino, mihin saa sisällytettyä tehokkaasti ja määrällisesti informaatiota tai tarinaa. Nettisivun linkkiosoitetta on helppo jakaa sosiaalisen median kautta ja näin ollen se toimii arvokkaana mainonnan lisäkanavana, mistä yleisö saa enemmän informaatiota. Laadukkaat nettisivut tuovat vakuuttavuutta ja antavat ammattimaisen ilmeen ehdokkaasta.

SOSIAALINEN MEDIA (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Edullinen ja tehokas tapa tavoittaa kohdennettu tai laaja yleisö sekä paikalliseti että alueellisesti.

FLYERIT JA JULISTEMAINONTA

Vaalityössä se perinteinen ja yleisimmin käytetty mainonnan kanava, jolla tavoitat hyvin paikallisesti yleisöä. Hyvien yhteistyökumppanien kautta saan tarjottua mm. flyerit, käyntikortit, julisteet, roll-upit tai esitteet erinomaisella hinta-laatu -suhteella.

Keskittämällä kaikki vaalimainontasi ns. saman katon alle, pystyn tarjoamaan erinomaisen hinta-laatu -suhteen, tehokkaan yhteydenpidon ja mikä tärkeintä, kampanjasi yhtenäisen ilmeen jokaisessa valitsemassasi mainonnan kanavassa.

Ota yhteyttä niin katsotaan kampanjallesi paras tapa näkyä ja kuulua!

Riina Immaisi
puh 050 5980 556
meili riina@immaisigraphics.com

Logo Valk Immaisigraphics

ImmaisiGraphics
Riina Immaisi
050 5980 556
riina@immaisigraphics.com

Vistantie 10 / Kairankulma
21530 Paimio

Y-tunnus: 2836738-1

ImmaisiGraphics – se luovempi toimisto.